Potpuni doživljaj Adventa u Zagrebu uz bistro Apetit

 

Advent u Zagrebu uvijek je poseban doživljaj za sve ljubitelje božićnog ugođaja, kako onih najmlađih, tako i onih starijih, koji osim u tonovima zvončića, sjaju brojnih lampica i ukrasa, vole uživati i u zavodljivim mirisima kuhanog vina te ukusnim zalogajima lokalnih gastro specijaliteta.

 

Kultni zagrebački bistro Apetit nalazi se nedaleko od samog centra, u neposrednoj blizini održavanja adventskog programa i raznih prigodnih manifestacija, stoga vas pozivamo da upotpunite adventski ugođaj vrhunskim gastro kreacijama s našeg menija.

 

Marin Rendić, poznato Masterchef lice s malih ekrana, koji je nedavno preuzeo bistro Apetit, kao vlasnik i glavni chef kuhinje, za vas je priredio brojna kulinarska iznenađenja s kojima ćete izravno na nepcu osjetiti sve čari adventa i predbožićnog perioda.

 

Specijaliteti i delicije naše kuhinje zasigurno će zadovoljiti vaše gurmanske apetite savršenim okusima i očuvanim aromama uvijek svježih namirnica, pripremljenim na jedan moderan i inovativan način.

 

Prepustite se ljubaznoj usluzi našeg osoblja, uživajte u prigodnom ambijentu, počastite se drugačijim okusima poznatih namirnica, odaberite kvalitetna vina s naše bogate vinske karte i učinite vaš ovogodišnji adventski provod u Zagrebu uistinu nezaboravnim.