Povratak nedjeljnih obiteljskih ručkova u Bistro Apetit by Marin Rendić

 

Predstavljamo Vam povratak obiteljske nedjeljne gastro priče u Bistro Apetit, no ovaj put pod kulinarskom palicom chefa Marina Rendića.

 

Nekad obožavani nedjeljni ručkovi u suncem okupanom Bistro Apetitu, ponovo postaju idiličan završetak tjedna i priliku za opuštanje sa potpuno novim jelovnikom kojeg je chef Marin Rendić kreirao isključivo za ovu prigodu.

 

Sunday Funday ručkovi su prava prilika da okupite obitelj, prljatelje i sve bliske ljude s kojima dijelite dragocjeno vrijeme kako bi se prepustili delicijama koje smo pripremili ekskluzivno za Vas!

 

Osim specijalnog nedjeljnog jelovnika, na raspolaganju su Vam i naše babysttlerice koje će i za Vaše mališane osmisliti zabavu i druženje.

 

Kako ne bi jelovnik čuvali u potpunoj tajnosti, chef Marin Rendić otkrio nam je nekoliko jela kako bi najavio što možete očekivati, između ostalog očekuju vas brancin u crnoj soli, mladi špinat su slanutkom, glazirana domaća patka sa hrskavim mlincima, jus od patke, razna predjela i salate.

 

Počastite se već ove nedjelje - rezervirajte svoj stol za Sunday Funday ručkove u Bistro Apetitu i prepustite se majstorskim rukama chefa Marina Rendića!