Segafredo Zanetti – najbolji ambasador  talijanske kulture ispijanja kave

 

Kada je kava u pitanju, svatko od nas ima svog favorita koji se razlikuje po vrsti zrna, načinu pripreme, ali  raznim dodacima poput mlijeka i šećera. Segafredo Zanetti vodeći je europski dobavljač espresso kave u HoReCa sektoru koji već godinama zadovoljava nepca istinskih zaljubljenika u kvalitetnu kavu.

 

Segafredo posjeduje svoje vlastite plantaže kave u Brazilu i Kostariki, gdje pogodni klimatski uvjeti omogućavaju uzgoj najkvalitetnijih sorti, a samo probrana zrna Arabica i Robusta sorti kasnije se obrađuju u modernim postrojenjima za prženje i miješanje kave, gdje u konačnici nastaje ova slavna talijanska kava.

 

Upravo zato odabrali smo Segafredo kavu za naš bistro Apetit, kako bi svojim gostima mogli ponuditi najbolje okuse, za mnoge omiljenog napitka. Bez obzira radi li se o kavi za pripremu u aparatu za espresso, tradicionalnu pripremu, s kofeinom ili bez, u zrnu ili jastučićima, Segafredo kava jamči nezamjenjivu kvalitetu okusa i aroma.

 

Posjetite bistro Apetit, počastite se raznim specijalitetima, slasticama, delicijama i vrhunskim vinima, ali isto tako i šalicom kave čija će svojstva zadovoljiti baš sva vaša osjetila.